L’ Associació Maresmon rep el premi Impulsa dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya

IMG-20160705-WA0004 (1)

Amb els Premis Nacionals d’Artesania, la Generalitat de Catalunya –mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ens adscrit al departament d’Empresa i Coneixement– vol correspondre a la vàlua i a la transcendència que té l’artesania en la societat catalana i, alhora, contribuir a donar-li el màxim relleu mitjançant el reconeixement anual de la feina del sector.

En aquesta segona edició del Premis, s’atorguen cinc guardons: un de principal, el “Premi Nacional d’Artesania”, i quatre subcategories: “Premi a la Millor Marca Artesana”; “Premi a la Impulsa”; “Premi Prestigia” i “Premi Restaura”. El reconeixement en la categoria d’Innovació ha quedat desert.

Enguany ens han atorgat el Premi Impulsa per fer viable la integració de persones en risc d’exclusió social mitjançant un projecte de formació, participació i inserció laboral que es nodreix de valor artesans, socials i ambientals, que ha culminat amb la comercialització dels productes resultants.

premsa/gencat.cat