Maresmon rep el premi Impulsa dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya

La Segona Edició dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, premia l’Associació Maresmon amb el premi Impulsa, un dels sis que reben artesans, empreses o entitats compromesos amb l’art i els valors artesans. Són el Premi Nacional d’Artesania, premi a la millor marca artesana, a la innovació, el prestigia i el restaura.
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya CCAM, ens atorga el premi Impulsa per la tasca en la integració de persones amb risc d’exclusió social mitjançant projectes de formació, participació i inserció laboral i que nodrim de valors artesans, socials i ambientals i comercialitzant els productes artesans resulants.

Gràcies a CCAM i a les persones que feu possible el gran projecte de Maresmon.