Treball i col·laboracions

L’associació segueix un itinerari d’inserció social i basa el seu treball en tres eixos ben diferenciats: la formació, la participació i la inserció laboral. Hi ha un equip de treball per cada projecte. Cada un d’ells proposa, estudia, prepara i executa les activitats, prèvia aprovació per part totes les persones que conformen l’equip i de la Junta directiva. Posteriorment s’exposa en Assemblea General.

Els equips o comissions cooperen els uns amb els altres i, si s’escau, treballen en xarxa amb altres entitats o ens públics de la ciutat de Manlleu.

Tenim signat un conveni amb l’Ajuntament de Manlleu pel projecte d’Acollida i treballem colze a colze amb el Departament de Benestar Social i el Servei d’Atenció a les Dones SIAD pels projectes Forja, Grup dilluns, Entrellana i Totdraps. Des d’aquests departaments se’ns deriven dones per participar en les diferents activitats que fem.

Un cop derivades una psicòloga avalua la situació personal de cada una d’elles, convidant-les a participar en l’activitat que millor els hi pot anar.

 

Estem presents:

Consell Municipal de Benestar Social

Pla de Civisme i Convivència 2011 / 2015

 

Col·laborem amb:

Consorci per la Normalització Lingüística de Manlleu

Banc d’aliments “El Sarró”

Aprenentatge i Servei de la Diputació de Barcelona

Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

Festa del serpent de Manlleu / el serpent dels menuts

 

Treballem en xarxa amb:

Programa Temps x Temps

Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu

4 thoughts on “Treball i col·laboracions

 1. Núria Rocadembosch Pujolar escrigué:

  Bon dia,

  us escric aquest mail per a demanar-vos si em podeu facilitar un mail on podervos enviar el meu CV.

  Gràcies,

  1. maresmon escrigué:

   Hola Núria,
   l’ email és mm.maresmon@gmail.com

 2. Ivet Trasserra Pou escrigué:

  Bon dia, sóc una estudiant que va rebre el curs de feltra per unir cultures. M’interassaria saber pressupost de l’activitat perquè m’agradaria que vinguéssiua realitzar-la a l’escola on estic treballant i em demanen els costos que representarien.

  Moltes gràcies.

  1. maresmon escrigué:

   Hola Ivet,
   Perdona pel retard en la resposta. Si et sembla bé ens podem donar els números de telèfon i ens truquem. Preferiria donar-te la informació via email ja que tenim uns dossiers on expliquem tot el què fem amb preus i activitats. Sense cap compromís, us els farem arribar.
   Gràcies pel teu interès i ens parlem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *